De drankenspecialist tot aan je voordeur

Vind je Drinxit-shop

Drinxit introduceert met ‘Drinks delivered@home’ een uniek concept, een knipoog naar het verleden.
Nu, meer dan ooit, biedt nostalgie een houvast. Vroeger was alles beter, toch?
Herinner jij je de melkboer nog die aan huis levert? Met ‘Drinks delivered @home’ blazen we dit concept
nieuw leven in. De drankenspecialist komt tot bij je thuis en levert je persoonlijk de bestelde dranken!
Alles gebeurt uiteraard coronaproof.

Drinxit levert op vandaag reeds in 120 gemeenten en steden. Dit aantal neemt constant toe. Hoogstwaarschijnlijk leveren we al in jouw gemeente. Is dat niet het geval, laat ons weten waar je woont, wij houden uw adres bij en van zodra we ook leveren in jouw gemeente of stad sturen we u een mailtje zodat ook jij kan genieten van deze top-service! Ondertussen kan je natuurlijk uw bestellingen zelf afhalen in één van onze 30 afhaalpunten verspreid over gans Vlaanderen.

De nieuwste trends en producten
in jouw online drinkshop

Honderden biermerken en verschillende smaakprofielen: dat is Belgisch bier in cijfers. We hebben ze misschien niet allemaal in het gamma, maar wees gerust: bij je lokale Drinxit-shop vind je ongetwijfeld wat je zoekt. En ook op vlak van wijnen, de meest trendy cocktails en de klassiekers is Drinxit onklopbaar.

Alle dranken…

bij jou in de buurt

#ikkooplokaal was trending tijdens de coronacrisis en zal dat nog lange tijd blijven. Omdat Drinxit niet inzet op tijdelijke hypes, maar wel investeert in onomkeerbare trends, vindt het grootste e-commercenetwerk voor dranken in België het belangrijk dat zijn lokale partners in de kijker worden geplaatst.
Uiteraard is lokaal kopen ook in het voordeel van de consument. Je plaatst een bestelling online en, als je even vijf minuten de tijd hebt, haal je je dranken op. Een aanhuislevering behoort bij de meeste Drinxit-shops ook tot de mogelijkheden.

aan concurrentiële prijzen

Één plus één is drie. Drinxit kan door zijn uitgebreide netwerk aan verdeelpunten, zijn werkwijze en visie de prijzen perfect marktconform houden en eveneens leuke acties, fikse kortingen, promoties en superdeals aanbieden.

Vind je Drinxit-shop

Veilig en contactloos

Net als het steunen van de lokale economie zijn veiligheid en hygiëne topics die de komende jaren
actueel blijven. Daarom vindt Drinxit het belangrijk dat je veilig en contactloos je dranken kan
aankopen. Omdat je vooraf je bestelling kan doen, ze laten klaarzetten of je ze laten afleveren, hoef je voortaan nauwelijks je ‘kot’ nog uit.