Drinxit in de pers

Gondola Magazine - Drinxit.be bezorgt dranken aan huis

16 april 2021

Enkele weken na zijn lancering kende de Drinxit-webshop al een groot succes: er zijn al meer dan 1.000 leveringen gedaan. “En de gegevens die we uit deze activiteit halen, zijn meer dan interessant”, stelt Hendrik Wostyn. “Over het algemeen zijn de klanten die onze drankencentra bezoeken overwegend mannen en relatief ouder dan gemiddeld. Toch is 47% van ons cliënteel online een vrouw, en 80% is jonger dan 40 jaar. Daarnaast is 42% van de leveringen goed voor bestellingen tussen de 100 en 200 euro.”

 

Kanaal Z - Digitalisering in de drankenwereld

10 april 2021

Wist je dat het oudste recept voor bier bijna 4.000 jaar oud is? De wereld van de drankhandel heeft dus veel veranderingen doorgemaakt door de jaren heen. Hierom gaan we vandaag langs bij een drankhandelaar die is opgericht sinds 1971!

Koop je dranken online, haal af of
laat thuis leveren

Drinxit.be brengt de beleving van in de Drinxit-shop met andere woorden nu ook gewoon op zijn online drankenplatform. Ga op ontdekkingstocht in dit nooit eerder geziene online aanbod dranken. Wees er maar zeker van: geen enkel platform heeft jou meer te bieden dan drinxit.be.

Vind je Drinxit shop

Vind je niet wat je zoekt?
Stel ons je vraag

Contacteer ons